Bram en Janine...

Het is in de zomer 2004 als wij elkaar ontmoeten. In een caravan, op een camping in een klein gehucht genaamd; de Pollen. We zijn actief voor stichting Dabar en doen kinderwerk. Janine als teamlid en Bram als leider van dit team. In deze week ziet Bram iets bijzonders in Janine, maar daar blijft het ook bij. Tijdens een reünie in het gezellige Brabant in datzelfde jaar, beginnen de eerste vlinders te fladderen en is het 'aan'. Verliefdheid wordt  steeds meer 'houden van' en op 1 juni 2007 klinkt ons JA-woord en wordt onze liefde met Gods Zegen bevestigd. 

Al snel wordt duidelijk dat we allebei een passie voor God, muziek en het bemoedigen van mensen hebben. Het eerste spontane gezamenlijke optreden vindt plaats tijdens een eredienst in een verzorgingstehuis. Vanaf dit moment volgen er meer gelegenheden waar we mogen zingen. Tijdens een moeilijke periode in ons leven schrijven we ons eerste lied 'Overgave'. De jaren daarna schrijven we meerdere liederen waarin we een stem willen zijn voor degene die hun gevoelens en gedachten niet kunnen verwoorden. Sommige liederen ontstaan doordat we zelf door processen van herstel gaan en andere vanuit een zoektocht naar Gods trouw en liefde. Het spreken vanuit Gods woord en eigen ervaringen geeft ons voldoening en we vinden het mooi om samen met anderen de lengte, breedte, hoogte en diepte te ontdekken van Gods kennis en liefde.


Integer - humor - bewogen - vreugdevol - doener - hartenzoeker - dienen 

Als ergotherapeut in een revalidatiecentrum heb ik te maken met mensen in verschillende soorten en maten. Voor mij maakt het niet uit. Ieder mens is waardevol. Het kan me ontroeren wanneer ik mensen zie op(en)bloeien en relaties worden hersteld. Ik probeer het goede in de mens te blijven zoeken, omdat ik geloof dat ieder mens een creatie is van God. Hij is altijd op zoek naar mensen om Zijn volmaakte liefde te kunnen tonen. Ik wil mijn geloof en liefde uitdelen op een praktische manier. In eenvoud en bewogenheid. Liefde doet als het in beweging komt. 

Een avondje klussen, sporten of lezen met een muziekje op de achtergrond geeft mij rust en voldoening. Als mijn vingers de piano of orgel beroeren vinden nieuwe klanken en melodieën hun weg. En ik hoop dat ze de weg naar anderen vinden, want bemoedigen maakt me ontzettend blij. Gepassioneerd - bedachtzaam - wijs - fijngevoelig - daadkrachtig - kleurrijk

Mijn leven is niet saai. Hoe meer activiteiten op de planning, hoe meer energie ik krijg. Thee drinken met vriendinnen, theologie studeren, spreken, zingen, schrijven en organiseren zijn enkele activiteiten waar ik blij van word. Prioriteiten stellen is hierbij een must. Ik heb mezelf bovenaan deze lijst gezet en zorg dat ik voldoende oplaadmomenten heb om vervolgens weer te kunnen uitdelen. Wandelen, blokfluit spelen, lezen, serie kijken en soms gewoon stil in een stoel zitten geven mij ontspanning.

Het leven doorleven is mij niet vreemd. In de jaren dat ik rondloop op deze wereld heb ik heel wat processen doorgemaakt. Ik heb steile bergen beklommen en diepe dalen gekend. In mijn jeugd heb ik verschillende nare ervaringen opgedaan waardoor ik in een diepe duisternis ben terechtgekomen. Zelfbeschadiging, zelfhaat, dissociaties, verslaving, zelfmoordpogingen en (emotionele) manipulatie zijn mij niet vreemd. Ik heb echter gekozen voor een weg van bevrijding en herstel. Ik heb leren praten over wat er in mij omgaat, ik heb in de spiegel van mijn confronterende verleden gekeken, de waarheid omarmd, vergeven en mezelf aanvaard van top tot teen. 

E-mailen
Map
Info